25 egykori Disney-sztár, akik teljesen normális életet élnek (Off The Grid) (2024)

augusztus 12, 2021

| Nincs hozzászólás

Mindannyian átéltük már a Disney-korszakunkat, miközben néhányan közülünk még nem voltak hajlandóak elengedni. Az olyan sikersorozatoktól kezdve, mint a ‘Hannah Montana’, a ‘Wizards of Waverly Place’ és a ‘Suite Life of Zack & Cody’, az olyan hatalmas Disney-filmekig, mint a ‘High School Musical’, a ‘Princess Diaries’ és a ‘The Parent Trap’, a Disney, és a szeretett cég sztárjai mindig helyet foglalnak el a szívünkben.

A legtöbb Disney-sztár már nem tagja a Disney családnak, azonban továbbra is a reflektorfényben vannak, miközben normális életet élnek. Sok Disney-sztár Oscar-jelölt filmekben, tévéműsorokban szerepelt, megnősült, családot alapított, vagy a zeneipart is meghódította, ennek ellenére sikerül eléggé távol maradniuk a nyilvánosságtól ahhoz, hogy nyugodtan folytassák az életüket. Íme egy lista 25 egykori Disney-sztárról, akik teljesen normális életet élnek, teljesen a nyilvánosságtól elvonulva.

  • 25 Hilary Duff
  • 24 Demi Lovato
  • 23 Selena Gomez
  • 22 Zac Efron
  • 21 Raven Symoné
  • 20 Jonas Brothers
  • 19 Bella Thorne
  • 18 Zendaya
  • 17 Lindsay Lohan
  • 16 Miley Cyrus
  • 15 Shia LaBeouf
  • 14 Cole Sprouse
  • 13 Dylan Sprouse
  • 12 David Henrie
  • 11 Alyson Stoner
  • 10 Bridgit Mendler
  • 9 Vanessa Hudgens
  • 8 Ashley Tisdale
  • 7 Debby Ryan
  • 6 Kyle Massey
  • 5 Emily Osment
  • 3 Brenda Song
  • 2 Emmy Rossum
  • 1 Anne Hathaway

25 Hilary Duff

Hilary Duff, a mi szeretett Lizzie McGuire-ünk! Duffot gyerekkorában abszolút sztárszínésznőnek tartották, akinek soha nem sikerült semmilyen bajba kerülnie. A színésznő, aki Lizzie McGuire-t alakította a ‘Lizzie McGuire Show’-ban, szerepelt az ‘A Cinderella Story’, a ‘Material Girls’ című filmekben is, és a jelenlegi sorozat, a ‘Younger’ egyik főszereplője. Bármilyen elbűvölőnek is tűnik mindez, Duff az idejét két gyermeke gondozásával tölti, napokat tölt a parkban, és még a bevásárlást is maga intézi, Chanel táska a bevásárlókocsiban, meg minden!

24 Demi Lovato

Demi Lovato, Selena Gomezhez hasonlóan, a ‘Barney & Friends’ című sorozatban kezdte karrierjét. A sztár később csatlakozott a Disney családhoz, szerepelt a ‘Camp Rock’ című sikerfilmben, később pedig saját műsora volt, a ‘Sonny With A Chance’. Demi hatalmas sikereket halmozott fel a zeneiparban, miközben magánéletét családjával és barátaival tölti Texasban. Demi elég nyíltan beszélt a kábítószerrel való küzdelméről, és tavaly nyáron bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, hogy visszanyerje józanságát.

23 Selena Gomez

Selena Gomez egy hírhedt Disney gyerek! Először a Barney & Barátok közt & című műsor szereplőjeként robbant be a köztudatba, amikor 10 éves volt. Gomez később a Disney ‘Wizards of Waverly Place’ című sorozatában szerepelt, mint egy Alex Russo nevű tinédzser varázsló. A Disney napjai óta Selenának sikerült hatalmas sikereket elérnie a zenében, miközben magánéletét is fenntartotta. A sztár nem csak magára és a mentális egészségére tudott időt szakítani, de tavaly drasztikus veseátültetésen is átesett.

22 Zac Efron

Valószínűleg elfelejtetted, hogy Zac Efron először a Disney-nél kezdte a karrierjét! A színész akkor csatlakozott a Disney családhoz, amikor a Disney Channel ‘High School Musical’ című filmjében szerepelt. Efron a karaktert, Troy Boltont alakította, és azóta is hatalmas szenzáció. Bár Efron az egyik legnépszerűbb férfi színész, szabadidejében szívesen jár edzőterembe, grillezik a barátaival és szörfözik – mindezt Instagram képei alapján (amelyeket érdemes megnézni, több okból is).

21 Raven Symoné

Raven Symoné már jó ideje a köztudatban van. A színésznő először a ‘Cosby Show’-ban tűnt fel évtizedekkel ezelőtt, majd később a Disney szenzációja lett a ‘That’s So Raven’ című műsorban. Bár egy ideje nem sokat hallottunk Ravenről, a Disney-sorozatot tavaly felvették egy újraegyesítő különkiadásra, amely Raven és látnok lánya életére fókuszált. A sztár a ‘The View’ műsor társ-műsorvezetőjeként is feltűnt, és úgy tűnik, itt-ott élvez egy-egy Segway-túrát.

20 Jonas Brothers

Ha nem voltál rajongója a Jonas Brothersnek, akkor egyszerűen hazudsz magadnak. A három testvér, akik először a zenei színtéren törtek be, később a Disney ‘Camp Rock’ című filmjében is közreműködtek. Bár a Jonas Brothers hatalmas népszerűségnek örvendett, a banda azóta feloszlott. Továbbra is a lehető legnormálisabb életüket élik: a legidősebb testvér, Kevin Jonas, aki ma már kétgyermekes apuka, feleségével, Danielle-lel él New Jerseyben, míg a középső Jonas tesó, Joe jelenleg a DNCE nevű együttes énekese, a legfiatalabb, Nick Jonas pedig arra készül, hogy jövőre feleségül vegye menyasszonyát, Priyanka Choprát. Beszéljünk arról, hogy elfoglaltak! Bár a testvéreknek rengeteg dolguk van, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a szükséges családi időt töltsék.

19 Bella Thorne

Bella Thorne először a “Shake It Up”-ban tűnt fel a Disneyben, ahol Zendaya mellett játszott. Thorne ezután számos filmben szerepelt, miközben élvezte a magánéletét. Annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt áll, Bella imádja magát egy jó kis elvitelre, és megmutatni számos “furcsa” tehetségét, mint például egy egész hagymát almaként megenni, ahogy azt néhány évvel ezelőtt a ‘Late Night with Jimmy Fallon’-ban mutatta be.

18 Zendaya

Zendaya, aki a Disney ‘Shake It Up’ című műsorában is feltűnt, a televízióban és a zenében is kipróbálta magát, és nemrég szerepelt a ‘The Greatest Showman’ című megasiker filmben, mint Zac Efron szerelme. A sztár folytatta a színészkedést, de élvezi az egyedüllétet is. A Chick-Fil-A-ban tett látogatásoktól kezdve a melegítőben és tornacipőben tett látogatásokon át a konyhájában tartott táncos partikig, ahogy azt az Instagramján közzétette, úgy tűnik, Zendaya egyszerű és szórakoztató dolgokat tart a szabadidejében.

17 Lindsay Lohan

Lindsay Lohan először a Disney-nél kezdte karrierjét a hírhedt ‘A szülőcsapda’ című filmben. Lohan kifogástalanul játszotta a szerepet, vagy mondhatnánk úgy is, hogy a szerepeket, majd számtalan más filmben is szerepelt a ‘Szörnyű péntek’-től kezdve a ‘Mean Girls’-en át az ‘Életnagyságig’, valamint egy gyors zenei mutatvány mellett. Bár Lindsay mindig is a paparazzók kedvence volt, és mikroszkóp alatt élte az életét, a színésznő képes volt normális életet élni Európában és a Közel-Keleten, ahol több bárt is nyitott Mykonoson és Dubaiban.

16 Miley Cyrus

Miley Cyrus ‘Hannah Montana’ szerepét alakította a Disney sikersorozatában. A színésznő évekig volt a Disney-család tagja, mielőtt felfedte valódi kilétét, és elszakadt a Disney-színtérről. Az énekesnő egész életében a nyilvánosság előtt állt, azonban ugyanolyan normális életet tudott élni, mint a többiek, ahol élvezi a 7/11-ben tett látogatásokat, a barátjával, Liam Hemsworth-szel és a családjával töltött időt. A sztárt a múltban nyilvánosan vizsgálták a pikáns “külseje” miatt, azonban úgy tűnik, Cyrus visszavett a tempóból, és élvezi az élet egyszerűbb dolgait.

15 Shia LaBeouf

Először akkor szerettünk bele Shia LaBeoufba, amikor először szerepelt a Disney ‘Even Stevens’ című sorozatában, később pedig a ‘Transformers’, és a ‘Holes’ című filmek szereplőit alakította. Bár Shia szabadságot vett ki az iparból, némileg továbbra is közérdeklődésre tart számot. A színész nem csak az Egyesült Államok múltbeli és jelenlegi problémáinak vezető aktivistája, de még a saját bevásárlását is ő maga végzi. A színészt elég gyakran lekapják, amint a mindennapjait éli, és bár néha megkérdőjelezhető ruhaválasztásokat visel, örülünk, hogy Shia ilyen “normálisan” néz ki.

14 Cole Sprouse

Cole Sprouse, aki már fiatalon is szerepelt a televízióban olyan sorozatokban, mint a ‘Jóbarátok’, és olyan filmekben, mint a ‘Big Daddy’. A sztár később csatlakozott a Disney családhoz, mint főszereplő a ‘Suite Life of Zack & Cody’ című sorozatban, ahol ikertestvére, Dylan Sprouse oldalán játszott. Cole, aki a jelek szerint mindennapjaiban szívesen biciklizik, eléggé földhözragadt srác. Bár élvezi az egyszerűbb dolgokat az életben, Sprouse jelenleg az egyik legnépszerűbb Netflix sorozat, a Riverdale főszereplője.

13 Dylan Sprouse

Mint említettük, Dylan Sprouse főszerepet játszott a ‘Suite Life of Zack & Cody’ című sorozatban, ikertestvére, Cole Sprouse mellett. Dylan valóban távolodott a nyilvánosságtól, és nem szerepelt túl sok sorozatban vagy filmben a Disney-nél töltött napjai óta. Bár jelenleg egy Victoria’s Secret szupermodellel randizik, a sztár magára vállalta, hogy nyit egy mézbor-sörfőzdét, ahol napjai nagy részét munkával tölti. Beszéljünk a változásról!

12 David Henrie

Ah, David Henrie. A mi szeretett Justin Russónk a “Wizards of Waverly Place”-ből. A varázsló mindentudó bátyja, akibe nem tudtunk nem beleszeretni. David elhagyta a Disney-klánt, miután a “Varázslók” 2012-ben véget ért. Tavaly Selenával látták őt Los Angeles-i otthonában, ahol egy újraegyesülési epizódot terveztek. Disney-s korszaka óta Justin nem csak megnősült, de hamarosan apa is lesz! A sztár távol tartotta magát a rivaldafénytől, hogy élvezze a magánéletét, miközben saját családot kezd építeni.

11 Alyson Stoner

Alyson Stoner már gyerekkora óta a rivaldafényben van, olyan filmekben szerepelt, mint a ‘Cheaper By The Dozen’, a ‘Camp Rock’ és a ‘Step Up’, de feltűnt a ‘Suite Life of Zack & Cody’ epizódjaiban is. Stoner nem csak a nyilvánosság előtti életet tudta kiegyensúlyozni, hanem a magánéletét is képes volt tánccal és zenei produkciókkal teli életet élni, amivel a jelek szerint folyamatosan elfoglalt.

10 Bridgit Mendler

Bridgit Mendler először a ‘Wizards of Waverly Place’ és a ‘Good Luck Charlie’ című Disney-sorozatban tűnt fel, később pedig a zeneipart fedezte fel, ahol meglehetősen népszerű énekesnő lett. A színésznő később a ‘Citromszáj’ és az ‘Év apja’ című filmekben is szerepelt. Mendler Instagramja szerint úgy tűnik, szívesen tölti az idejét macskáival és kutyáival otthon, ahol a többiekhez hasonló életet él, főz, süt a konyhában az anyukájával!

9 Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, aki egy másik Disney-sztár, aki először a ‘High School Musical’-ben tűnt fel, sikeres karriert futott be mind a színészetben, mind az éneklésben, miközben magánéletét a nyilvánosságtól és a paparazziktól távol tartja. Hudgensnek van egy elkötelezett kapcsolata, Austin Butler, de a közösségi médiája szerint szívesen tölti az idejét a barátaival és a családjával, és szívesen nyúzza a zenei fesztiválokat. Hudgens még odáig is elmegy, hogy saját maga pumpálja a benzint!

8 Ashley Tisdale

Ashley Tisdale játszotta a jól ismert Maddie Fitzpatrick karakterét a Disney sorozatban, a ‘Suite Life of Zack & Cody’-ban, a színésznő más Disney filmekben is szerepelt, mint például a ‘High School Musical’, ahol a hírhedt Sharpay Evans karakterét alakította. Mivel továbbra is a szórakoztatóiparban dolgozik, Tisdale valójában szeret meglehetősen visszafogottan élni. Határozottan online befolyással bír, szabadidejében énekel, saját YouTube-csatornát vezet, és még a napi adag Coffee Bean-t is szereti!

7 Debby Ryan

Debby Ryan először csatlakozott a Disney családhoz a “Suite Life on Deck”, a “Suite Life of Zack & Cody” című Disney spin-off show egyik szereplőjeként a Sprouse ikrek mellett. A színésznő jelenleg a Netflix sikerfilmjében, a ‘Insatiable’-ben játszik. Amikor azonban nem a szövegét próbálja, a sztár szívesen kirándul itt-ott a rivaldafényből, főz otthon, az Instagramon található főzős sztorijai szerint, és eléggé állatbarát is!

6 Kyle Massey

Kyle Massey igazi Disney-siker volt, játszott a ‘That’s So Raven’, majd később a ‘Cory In The House’ című műsorokban. Bár az utóbbi időben nem sokat hallottunk a sztárról, az Instagramon élte ki magát. A színész szereti a zenei fesztiválokat, Los Angelesben lóg a barátaival, és tavaly részt vett a ‘That’s So Raven’ rebootjában. Bár mostanában időt szakít arra, hogy élvezze az élet egyszerűbb dolgait, az MTV szerint Kyle Massey visszatér a képernyőre, mivel készül csatlakozni a ‘The Hills’ közelgő újraegyesülő évadának szereplőihez.

5 Emily Osment

Emily Osment egy újabb név a gyereksztárok listájához! A színésznő már egészen fiatal kora óta szerepel a képernyőn, testvérével, Haley Joel Osmenttel együtt. A színésznő a ‘Hannah Montana’ című sorozatban játszott szerepéről ismert, és bár a Disney napok már a háta mögött vannak, a színésznő a sztárok közösségi médiája szerint élvezi az alkalmi bevásárlást, a scrabble játékot és a sporteseményeket az apjával. Úgy tűnik, ő eléggé földhözragadt típus, mivel az élet nagy részét úgy tölti, ahogy a legtöbb ember teszi!

4 Aly & Aj Michalka

A testvér-testvér kombó számtalan Disney sorozatban és filmben szerepelt a “Phil Of The Future”-től kezdve, és a “Now You See It”-ig, hasonlóan a legtöbb emberhez ezen a listán, Aly és Aj már nem Disney sztárok, hanem saját duó csoportot alapítottak! Az énekesnők sok privát időt töltenek együtt, zenélnek, vásárolgatnak, és a Refinery29 szerint új zenéken dolgoznak, hogy újra lendületbe jöjjenek!

3 Brenda Song

Brenda Song játszotta a hírhedt London Tipton-t a Disney ‘Suite Life Of Zack & Cody’ című sorozatában. Bár szállodai örökösnői napjai már elmúltak, most kissé egyszerűbben és földhözragadtabban tartja a dolgokat. Bár továbbra is a rivaldafényben van, több filmben és tévésorozatban is feltűnik itt-ott, a színésznő a magánéletének nagy részét azzal tölti, hogy a barátaival és két kutyájával tölti az időt, a róluk készült aranyos felvételek alapján az Instagramon!

2 Emmy Rossum

Emmy Rossum, aki számtalan filmben és sorozatban szerepelt, olyan valaki, akit nem kell bemutatni, azonban ő is a Disney-klán tagja volt a múltban. A színésznő a Disney 1999-es filmjében, a Zseni című filmben játszott. Instagramja @Emmy igazán jól mutatja, mennyire normális életet él a kamerán kívül. A rafting túráktól kezdve, a napi Starbucks adagján át, a sok családi és baráti időtöltésig, ő tényleg csak egy közülünk!

1 Anne Hathaway

A listát Anne Hathaway zárja, és lám, biztosan nem gondoltad volna, de Hathaway valójában Disney-sztár volt. A színésznő a rendkívül népszerű ‘A hercegnő naplói’ című filmben tűnt fel, bár valamikor királyi családtagot is játszhatott, a színésznő a hétköznapokban szereti visszafogni magát. Amikor nem a képernyőn van, akkor általában egy parkban lóg, egzotikus helyekre utazik, és a közösségi médiát arra használja, hogy felszólaljon az Egyesült Államokat érintő fontos ügyekről. Kudos to you Anne!

Visit TheTravel.com

Related Topics

  • Lifestyle

About The Author

Michael Chaar (84 cikket publikált)

Mike a Valent Inc. hírolvasója &. Jelenleg médiatudományi diplomát szerez, és szenvedélyesen szeret írni mindenről, ami utazással, szórakozással és popkultúrával kapcsolatos. Nézzen meg többet az Instagramon @MikeChaar.

További információ Michael Chaar

tollából

25 egykori Disney-sztár, akik teljesen normális életet élnek (Off The Grid) (2024)
Top Articles
The Tragic Case Of Nikki Catsouras: Understanding Her Fatal Crash
The Curious Controversy: Exploring The Enigma Of Nikki Catsouras' Photographs
Cappacuolo Pronunciation
Design215 Word Pattern Finder
I Make $36,000 a Year, How Much House Can I Afford | SoFi
Pieology Nutrition Calculator Mobile
What Are the Best Cal State Schools? | BestColleges
Botanist Workbench Rs3
Beautiful Scrap Wood Paper Towel Holder
Mustangps.instructure
Nesb Routing Number
United Dual Complete Providers
Brutál jó vegán torta! – Kókusz-málna-csoki trió
Bros Movie Wiki
My.doculivery.com/Crowncork
Craigslist Pets Longview Tx
Summoner Class Calamity Guide
The most iconic acting lineages in cinema history
Walmart End Table Lamps
iLuv Aud Click: Tragbarer Wi-Fi-Lautsprecher für Amazons Alexa - Portable Echo Alternative
Leader Times Obituaries Liberal Ks
Bend Pets Craigslist
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Ups Access Point Lockers
Hollywood Bowl Section H
Race Karts For Sale Near Me
ZURU - XSHOT - Insanity Mad Mega Barrel - Speelgoedblaster - Met 72 pijltjes | bol
Exl8000 Generator Battery
Redfin Skagit County
How to Watch Every NFL Football Game on a Streaming Service
Marokko houdt honderden mensen tegen die illegaal grens met Spaanse stad Ceuta wilden oversteken
Nurtsug
Kokomo Mugshots Busted
Black Adam Showtimes Near Amc Deptford 8
Kazwire
Pepsi Collaboration
Linda Sublette Actress
Man Stuff Idaho
Memberweb Bw
Natasha Tosini Bikini
Is Ameriprise A Pyramid Scheme
Best Haircut Shop Near Me
Europa Universalis 4: Army Composition Guide
American Bully Puppies for Sale | Lancaster Puppies
Join MileSplit to get access to the latest news, films, and events!
Here’s What Goes on at a Gentlemen’s Club – Crafternoon Cabaret Club
Julies Freebies Instant Win
Hsi Delphi Forum
Skyward Login Wylie Isd
Access One Ummc
Lux Nails & Spa
Comenity/Banter
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6207

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.